Bo Svensson: En mulighed at fortsætte i Danmark
Illustration
Bundesliga

Bo Svensson: En mulighed at fortsætte i Danmark

Det bliver ikke til flere klubskifter i Tyskland, så hvis Bo Svensson fortsætter karrieren efter denne sæson, bliver det i Mainz eller Danmark.

Bo Svensson vil være træner, når karrieren slutter, men hvornår gør den det? Hans kontrakt med Mainz udløber til sommer, og den 34-årige midterforsvarer vil de næste måneder vurdere, om fysikken kan klare en sæson mere i Bundesligaen, om han skal vende hjem og spille for en klub i Danmark eller stoppe og tage hul på trænergerningen.

- De næste måneder kommer til at afgøre det. I øjeblikket har jeg det godt, men der er også tidspunkter, hvor jeg føler mig som en stegt kylling, der har fået for lang tid i ovnen. Jeg kan forestille mig mange ting, men et klubskifte indenfor Tysklands grænser bliver det ikke. Det er ikke et tema. Danmark er en mulighed, måske fortsætter jeg i Mainz.

- Men der er ingen drama. Den tillidsfulde omgang med Mainz er usædvanlig, men det er sådan, vi griber det an. Christian Heidel (sportsdirektør red.) stoler på mig, jeg stoler på ham. Jeg behøver ikke mere, siger Bo Svensson til Allgemeine Zeitung.

Bo Svensson har spillet i Mainz siden 2007, hvor han kom til fra Borussia Mönchengladbach.