• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Draxler afviser ikke sommerskifte

Draxler afviser ikke sommerskifte
Illustration

Schalkes Julian Draxler afviser at skifte klub til vinter, men vil se på tingene til sommer. Arsenal hører han gode ting om.

Af Anders Dehn

Der er rift om Schalke 04's vidunderdreng Julian Draxler. En lang liste af Europas fineste klubber er angiveligt efter den 20-årige tysker, men han bliver i Gelsenkirchen til sommer. Et vinterskifte kan ikke komme på tale.

- Ingen chance. Jeg skifter ikke der. Det er meget vigtigt for mig at spille næsten alle kampe. Jeg er nødt til at spille næsten alle kampe for min klub, siger han ifølge Daily Mail med tankerne på at tilspille sig en plads i Tysklands VM-trup til sommer.

Det er dog ikke til at sige, hvad der sker bagefter. Han afviser i hvert fald ikke, at situationen ser anderledes ud efter sæsonen. 

- Hver sommer skal jeg se på, hvad der er det bedste for mig, og det vil jeg gøre igen til sommer. Vi må se, hvad der sker, siger han og åbner op for et skifte til England. 

- Jeg har altid sagt, at engelske hold er meget store klubber, og Arsenal er selvfølgelig en af dem. Jeg taler sommetider med Mesut (Özil, red.) og Per (Mertesacker, red.) om holdet, og de har altid positive ord og fortæller mig gode ting.

Hvis Arsenal eller et andet hold vil fravriste Schalke deres største talent, skal de formentlig betale et beløb, der er til at tage og føle på. I maj forlængede Draxler sin kontrakt til 2018, og Schalkes sportsdirektør Horst Heldt har tidligere fortalt, at prisen er over 500 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus