Evian vil have gratis William Kvist
Illustration
Bundesliga

Evian vil have gratis William Kvist

Evian er stadig med i kampen om William Kvist, men den franske klub kan ikke betale Stuttgart for en lejeaftale, og derfor afventer man nu tyskernes beslutning.

William Kvist leder efter spilletid, og den kan meget vel befinde sig i en for danskere så velkendt klub. Evian vil gerne have den danske landsholdsspiller på leje sæsonen ud, og selvom der er konkurrence fra West Ham, så håber franskmændene på, at en lejeaftale kan blive en realitet inden transfervinduet lukkes på fredag.

Stuttgart kræver dog ifølge tipsbladet.dks oplysninger betaling for at sende William Kvist til Frankrig. Det har Evian ikke økonomi til, hvorfor man nu afventer situationen og har fået besked på, at der onsdag vil komme endeligt svar på, om William Kvist på trods af dette alligevel kan få lov at spille regelmæssig fodbold de kommende fire måneder i Ligue 1.

Evian håber, at William Kvists agent, Ivan Marko Benes, på onsdag vil komme med godt nyt, men det kræver altså, at Stuttgart går med til at leje deres reserve ud uden at få betaling for dette. En idé, som Stuttgart ikke har vist stor interesse for, men som kan komme på tale, hvis ikke andre interesserede parter melder sig på banen med bud på landsholdsdynamoen.

William Kvist skulle selv være lun på idéen om at blive holdkammerat med Daniel Wass indtil sommer. Efter samtaler med Christian Poulsen, der spillede i Evian i sæsonen 2011/12, har Kvist vist velvilje i forhold til et kortere fransk ophold. Netop derfor er troen på en lejeaftale i Evian større end som så.