Kaiser spøger i Brøndby: Har et godt forhold til Zorniger
Foto: Getty Images/Jan Christensen
Bundesliga

Kaiser spøger i Brøndby: Har et godt forhold til Zorniger

Dominik Kaiser er røget ud i kulden hos RB Leipzig, og et skifte kan vente. Brøndby IF spøger i kulissen.

Inden Alexander Zorniger blev cheftræner i Brøndby IF, stod han i spidsen for for RB Leipzig, hvor han havde et tæt forhold til midtbanemanden Dominik Kaiser.

I sommer forlød det så, at Zorniger ville hente Kaiser til Vestegnen, men det skete som bekendt ikke. Noget tyder dog på, at et skifte kan vente for Kaiser i den nærmeste fremtid.

Kaiser har nemlig blot spillet otte kampe i denne sæson, og derfor er han ved at have fået nok af tiden i den tyske storklub, så han kan være på vej videre til sommer.

- Jeg har kontakt med Ralf Rangnick og Ralph Hasenhüttl, og vi har snakket om forskellige scenarier, lyder det til rblive.de fra Kaiser, som forholder sig til muligheden for at komme til Brøndby IF.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har et rigtig godt forhold til Alexander Zorniger. Men jeg tør også godt at tage et sted hen med en træner, som ikke har trænet mig endnu.

Alexander Zorniger trænede RB Leipzig fra 2012 til 2015, og noget af det første, han gjorde, var at hente Dominik Kaiser til klubben.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.