Kiessling forsvarer sig efter spøgelsesmål
Illustration
Bundesliga

Kiessling forsvarer sig efter spøgelsesmål

Stefan Kiessling understreger, at han ikke så, at hans mål mod Hoffenheim gik ind via et hul i sidenettet.

Stefan Kiessling er kommet i tysk stormvejr, efter han i weekenden blev matchwinner med et mål, der aldrig burde have været godkendt. Bolden strøg mod sidenettet, men på forbløffende vis havnede bolden i målet via et hul i sidenettet.

Stefan Kiessling er efterfølgende blevet kritiseret for ikke at indrømme, at målet ikke ikke var korrekt. Og kritikken har været hård ved angriberen.

- Al den kritik, jeg har været udsat for i de sidste dage, har været rigtig hård. Alle mener, at jeg burde have sagt det til dommeren. Men jeg tror, at folk, der kender mig, ved, at hvis jeg havde set bolden gå igennem et hul i nettet, ville jeg have fortalt det, siger Stefan Kiessling til bayer04-tv.

Den tyske angriber forsvarer sig endvidere med, at han langt fra var den eneste, der ikke kunne se, at bolden ikke røg reglementeret i mål.

- Der var 30.000 mennesker på stadion, der ikke kunne se det, og jeg var én af dem. Jeg så, at bolden var på vej mod sidenettet, men hvor den endte, så jeg ikke. Da jeg vendte mig om, så jeg den i mål og var overrasket. Dommeren spurgte, og jeg sagde, at jeg ikke vidste, hvordan den gik i mål, lyder det fra angriberen.

Kiesslings spøgelsesmål viste sig at få afgørende betydning, eftersom Bayer Leverkusen endte med at vinde 2-1. Hoffenheim har efterfølgende forlangt omkamp, men det har det tyske fodboldforbund afvist.