Klopp: Vinterpausen kommer belejligt

Jürgen Klopp har meget at diskutere med truppen i vinterpausen efter Dortmunds tredje hjemmebanenederlag i træk.

Borussia Dortmund-træner Jürgen Klopp håber, at hans hold vil komme sig i vinterpausen efter holdet i dag tabte 2-1 til Hertha Berlin hjemme på Signal Iduna Park.

Klopps hold har nu kun vundet én gang i deres sidste seks Bundesliga-kampe, og lørdagens resultat betyder, at de har mistet tabt tre gang i streg på hjemmebane, hvilket er første gang siden marts 2000.

Marco Reus' åbningsmål efter syv minutter var således ikke nok, da to individuelle fejl kostede Dortmund point, da Hertha fik vendt tingene rundt.

Adrian Ramos udlignede således i kampens første halvleg, mens Marian Sarr blev frarøvet bolden, så Allagui kunne runde Roman Weidenfeller og score i et tomt mål kort før pausen.

Dermed er Dortmund 12 point efter Bayern München, der mangler en kamp.

Klopp indrømmer vinterpausen kommer på et belejligt tidspunkt, efter hvad der havde været en stærk start på sæsonen, med ni sejre i de første 11 kampe.

- Vi kan virkelig bruge pausen, sagde han efter kampen.

- Vi har ting, som vi har brug for at tænke over. Noget, der startede rigtig godt, sluttede meget beskedent. Det er, hvordan det føles nu.

- Det andet mål var ikke godt, det skal siges helt tydeligt, sagde han.