Lewandowski klaskede Kvist og co.

Robert Lewandowski lavede et hattrick, da Dortmund storsejrede 6-1 over William Kvists Stuttgart.

Bare 18 minutter var polske Robert Lewandowski om at lave et hattrick i aftenens Bundesliga-kamp mellem Dortmund og Stuttgart. Lewandowski og resten af Dortmund-holdet vandt med hele 6-1 over Stuttgart, som havde danske William Kvist med i alle 90 minutter.

Faktisk kom Stuttgart foran 0-1 efter 12 minutter, hvor Karim Haggui headede bolden i kassen efter et hjørnespark af Maxim.

Stuttgarts føring fik dog ikke lov til at holde så længe, da Dortmunds græske forsvarsspiller, Sokratis, også scorede med hovedet efter et hjørnespark til 1-1 seks minutter senere.

Og Dortmund kom også hurtigt foran 2-1 på et mål af Marco Reus, som først snød flere Stuttgart-spillere og efterfølgende hamrede bolden over i det lange hjørne.

I starten af anden halvleg begyndte Lewandowski sit målshow. Først scorede han til 3-1 efter 54 minutter efter en hælaflevering af Reus, og to minutter senere lynede den giftige polak til 4-1. Efter 72 minutter lavede Lewandowski så sit hattrick, da han let kunne sende en returbold ind til 5-1.

Til sidst kom også Pierre-Emerick Aubameyang på tavlen, da han lobbede bolden over målmanden og scorede til 6-1.

Det var første nederlag til Stuttgart siden 25. august, og William Kvist og co. indtager ottendepladsen med 13 point, mens Dortmund nu fører rækken med 28 point efter 11 kampe.