Medier: Dortmund udnytter Sahin-option
Illustration
Bundesliga

Medier: Dortmund udnytter Sahin-option

Ikke overraskende har Borussia Dortmund besluttet sig for at købe Nuri Sahin permanet af Real Madrid.

Det er formentlig de færreste Real Madrid-fans, der overhovedet spekulerer på Nuri Sahin, men faktum er, at den tyrkiske midtbanespiller oprindelig er ejet af den spanske kongeklub – han er blot udlejet til hjerteklubben Borussia Dortmund.

Man skal dog lede i lang tid for at finde nogen, der spår tyrkeren en fremtid på Santiago Bernabeu – de fleste gætter på, at Dortmund udnytter den købsoption, man har i lejeaftalen med Real Madrid, således Sahin bliver permanent hos de tyske vicemestre.

Endnu er intet officielt blevet meldt ud, men torsdag skriver flere medier, at Dortmund har besluttet sig for at gøre brug af købsoptionen, som angiveligt beløber sig til lidt over 50 millioner kroner. Dermed er det formentlig kun et spørgsmål om kort tid, før Dortmund melder ud, at man har sikret den hjemvendte søn permanent.

Før sin tilbagevenden til Borussia Dortmund var Nuri Sahin lejet ud til Liverpool, men det ophold blev en gedigen fiasko for tyrkeren, der dog har fundet sit gamle jeg i den tyske storklub.