Bundesliga

Slomka får en uges jobgaranti

Mirko Slomka er under et alvorligt pres i Hannover, der har tabt samtlige Slomkas kampe som træner i klubben. Efter seks kampe er han allerede i fare for at blive fyret som den tredje Hannover-træner i denne sæson.

Der var Dieter Hecking, der var Andreas Bergmann, og der er nu Mirko Slomka. Spørgsmålet er dog hvor længe, Slomka får lov at beholde sit job som den tredje træner i Hannover i denne sæson.

Hannover har tabt de sidste ni kampe i træk. De seneste seks har Mirko Slomka stået i spidsen for holdet. Senest i gårsdagens 1-0 nederlag til Wolfsburg. Og efter lidt over toenhalv måned i jobbet er Slomka nu tæt på at ryge samme vej som Hecking og Bergmann.

Men indtil videre har Hannover-præsident Martin Kind udstedt en uges jobgaranti, så han også står i spidsen for holdet i næste weekend mod Freiburg, men bliver den kamp tabt kunne meget tyde på, at Slomka må stille sig op i arbejdsløshedskøen.

- Jeg går ud fra, at vi vinder, lyder den kortfattede kommentar fra Martin Kind, der dog forklarer overfor Kicker, at Mirko Slomkas kontrakt med klubben kun gælder, hvis klubben er i 1. bundesliga.

Slomka selv vil ikke gå ind i debatten om hans position som træner.

- Jeg gør mig ingen tanker om mig selv, fordi det er ude af mine hænder, og fordi jeg mener, at jeg har sat noget igang i Hannover, siger Slomka.