Stuttgart udelader fire fra træningslejr
Illustration
Bundesliga

Stuttgart udelader fire fra træningslejr

Der er gang i oprydningen i Bundesliga-klubben VfB Stuttgart, der lader fire førsteholdsspillere bliver hjemme fra træningslejr i januar.

William Kvist er med på flyet, når VfB Stuttgart den 7. januar tager på træningslejr i Sydafrika. Der har ellers været forlydender om, at danskeren kunne være på vej ud i forbindelse med en større udrensning, men Kvist har altså klaret cuttet til træningslejren, selv om han har siddet udenfor i klubbens sidste to kampe.

Fire førsteholdsspillere har imidlertid ikke fået billet til træningslejren. Der er tale om Cristian Molinaro, Benedikt Röcker, Tunay Torun og Patrick Funk, der i stedet vil blive forsøgt afskibet i løbet af januar. Stuttgart-træner Thomas Schneider bekræfter overfor Bild, at de fire må blive hjemme.

- Ja, det er rigtigt. Vi tager fem unge spillere med til Sydafrika, som vi allerede har haft med os i de forgangne uger. Det er fra U/19 Timo Baumgartl og Arianit Ferati, der stadig kan spille U/17. Og så er det Robin Yalcin, Marvin Wanitzek og Tim Leibold fra U/23. Derudover planlægger vi ikke yderligere tilgange i vinter, siger Thomas Schneider.

William Kvist afdramatiserede i mandags på sin Facebook-profil, og overfor Ekstra Bladet, situationen i Stuttgart, hvor han altså er røget af holdet i de sidste to kampe op til den vinterpause, han nu kan gå på, inden træningslejren i Sydafrika fra den 7. til den 16. januar.