Bundesliga

Werder Bremen forlænger med offensiv profil

Aaron Hunt har fået sit gennembrud i Bundesligaen i denne sæson, og nu har Werder Bremen slået klørerne i ham, så han bliver på Weser Stadion, hvor de stadig venter på, at også stjernefrøet Mesut Özil forlænger.

Aaron Hunt har i dag forlænget sin kontrakt med tyske Werder Bremen, så han nu bliver i den tyske klub frem til sommeren 2014. Hunt har fået sit endelige gennemburd i Bremen i denne sæson, hvor han har spillet 22 Bundesligakampe og scoret syv mål.

- Det hele er klar, nu skal jeg bare underskrive, siger Aaron Hunt til Weser-Kurier om forlængelsen.

Nyheden om Hunts forlængelse er naturligvis en glædelig nyhed for Werders fans, men måske Hunts forlængelse kan være et signal til en endnu vigtigere spiller om at forlænge sin kontrakt, der løber frem til 2011.

- Det kunne være dejligt, hvis det har en signalvirkning på Mesut. Jeg bliver glad, hvis han bliver her, siger Hunt om Özils kontraktsituation.

Aaron Hunt og Werder Bremen møder imorgen aften Twente i returkampen i Europa League, men Hunt kan ikke fejre forlængelsen, for han står i karantæne. Det kan måske give plads til danske Daniel Jensen, der er kommet sig over sin skade.