Yussuf Poulsen på tavlen i RB Leipzig-sejr
Foto: Octavio Passos/Getty Images
Bundesliga

Yussuf Poulsen på tavlen i RB Leipzig-sejr

Yussuf Poulsen kom på tavlen for RB Leipzig i Bundesliga-kampen mod Hannover.

Der var dømt topkamp i Bundesligaen mellem RB Leipzig og Hannover, der inden denne spillerunde indtog henholdsvis tredje og fjerdepladsen.

På eget græs var RB Leipzig, der havde Yussuf Poulsen med i startopstillingen, fortsat ubesejrede i denne sæson, men Hannover gjorde et godt forsøg på at få lavet om på den statistik.

Efter 0-0 ved pausen blev der sat gang i målscoringen 10 minutter efter pausen, hvor Hannovers Jonathas sparkede gæsterne i front efter en vellykket kontraangreb.

Yussuf Poulsen udlignede til 1-1 et kvarter senere, hvor han scorede et af sine nemmeste mål i karrieren. Timo Werner spillede bolden på tværs, og i det lille felt skulle den danske landsholdsspiller blot sætte indersiden på og dirigere bolden ind i målet.

I en chancerig kamp formåede RB Leipzig at hive de tre point i land, da Emil Forsberg satte Timo Werner op efter en dyb stikning. Den tyske landsholdsangriber scorede sit syvende ligamål og blev matchvinder for RB Leipzig, der stryger forbi Dortmund i tabellen.