Agüero slog vild målrekord: Jeg vil takke alle mine fans
Foto: Shaun Botterill/Getty Images
Champions League

Agüero slog vild målrekord: Jeg vil takke alle mine fans

Den argentinske angriber er den mest scorende spiller i Manchester City efter sejren over Napoli.

Manchester City er videre til ottendedelsfinalerne i Champions League oven på onsdagens sejr over Napoli på 4-2. Her scorede Sergio Agüero det afgørende mål til 3-2 for værterne, og nu hyldes han for at være den mest scorende i Manchester City.

Hele 178 mål i 264 kampe er Sergio Agüero noteret for i City-trøjen, og det er netop nok til at vælte rekordholderen af pinden. Eric Brook havde hidtil scoret flest mål med sine 177 scoringer i sin karriere for Manchester City mellem 1928 og 1939.

Nu må argentineren naturligvis takke sine fans.

- Siden jeg ankom til klubben, har jeg mødt opbakning, der har hjulpet mig i hver eneste kamp. Jeg håber, at jeg kan fortsætte på samme måde, og jeg håber, at fansene vil fortsætte med at nyde mine præstationer i kampene. Jeg er utrolig glad for dem (fans, red.), siger Sergio Agüero til klubbens hjemmeside efter sejren.

Og med den sene sejr i hånden er Manchester City nu sikker på at gå videre fra gruppespillet i Champions League.

Helt anderledes er det for danske Nicolai Jørgensen, hvis mandskab tabte med 3-1 til Shakhtar Donetsk. Trods landsholdsspillernes scoring for Feyenoord er det endnu ikke blevet til point for det hollandske mandskab, der står tilbage på sidstepladsen i samme gruppe som Manchester City.