Basel leverede ny sensation mod Chelsea

FC Basel slog sensationelt Chelsea, og kan derfor selv sikre videre avancement ude mod Schalke 04 i sidste runde.

For anden gang i Champions League-gruppespillet slog FC Basel her til aften Chelsea og leverede dermed den sensation, der gør, at holdet står med pæn mulighed for avancement inden duellen med de direkte konkurrenter fra Schalke 04.

FC Basel tog teten allerede fra første minut og skabte flere chancer, der kunne have ledt til mål, mens Chelsea end ikke var i nærheden Basels mål i de første 45 minutter.

Dog fortsatte Basel med at dominere, og Mohamed Salah kunne fortjent sende schweizerne på 1-0 kort før kampens afslutning.

Med sejren har Basel et point mere end Schalke 04, der spillede 0-0 mod Steaua Bukarest.