Benitez: Vi er kun på 75 procent
Illustration
Champions League

Benitez: Vi er kun på 75 procent

Rafael Benitez var glad for sejren over Marseille, men ifølge spanieren er hans Napoli-mandskab kun på 75 procent af fuld styrke.

Napoli var tvunget til sejr mod gruppens på papiret letteste modstander fra Marseille, og napolitanerne kom da også fra den franske havneby med fuld pointhøst, selvom det holdt hårdt til sidst.

Efterfølgende var træner Rafael Benitez naturligt nok glad for sejren, men understregede samtidig, at italienerne endnu ikke er ved fuld styrke.

- Vi er på 75 procent nu. Spillerne ofrede sig og arbejdede hårdt over hele banen. Vi ved, at når vi arbejder sammen, så kan vi opnå noget, siger Rafael Benitez efter den vigtige sejr.

Med sejren rykker Napoli nemlig op på siden af både Arsenal og Dortmund efter tyskernes sejr i London, og dermed er gruppen fuldstændig åben inden de sidste tre kampe.

- Vi snakkede før kampen om denne gruppe, og hvorfor denne kamp var så fundemental. Vi har to kampe hjemme og en ude tilbage, så vi må se, hvad der sker. Holdet viste, at det er i stand til at håndtere sådan en test, lyder det fra den spanske Napoli-træner.

Napoli møder i næste runde atter Marseille, men denne gang hjemme på Stadio San Paolo.