Bitter Conte: Modsat Galatasaray spiller vi fodbold
Illustration
Champions League

Bitter Conte: Modsat Galatasaray spiller vi fodbold

Antonio Conte føler, at han og Juventus er blevet dybt uretfærdigt behandlet.

I sne og slud lykkedes det på andendagsgildet af gruppekampen mellem Galatasaray og Juventus og få hele opgøret afviklet, efter den blev aflyst tirsdag aften, og det blev til hjemmeholdets fordel, da Wesley Sneijder med fem minutter igen sikrede Galatasaray en 1-0-sejr og dermed avancement i verdens fornemste klubturnering.

Efter kampen udtrykker Juve-træner sin Antionio Conte sin harme over, at kampen blev afviklet – og stikker en smule til Galatasaray.

- Vi forsøgte at få kampen udsat og havde også et møde med UEFA, men ingen ville lytte til os. Roberto Mancini (Galatasarays manager, red.) var enig med mig. Ved halvleg postulerede jeg igen over for dommeren, at det ikke var forsvarligt at spille. Didier Drogba sagde, at det var ens for begge hold, men det pointerede jeg, at det ikke var – vi prøvede nemlig at spille fodbold, siger Conte til Sky Italia og tilføjer:

- Jeg må rose gutterne. De gav alt i en situation, hvor vi blev straffet helt enormt, da kampen udviklede sig til et rent slagsmål. Med en forsvarlig bane var det helt sikkert blevet en anden kamp. Vi kunne ikke have forudset disse omstændigheder, så i min verden er vores exit uretfærdigt.

Juventus kan nu se frem til at indtræde i Europa League, hvor holdet trods alt har en gulerod at se frem til. Finalen i den næstfornemste europæiske klubturnering bliver nemlig spillet på Juventus Stadium i Torino.