Buffon: Madrids penge sikrer ikke succes
Illustration
Champions League

Buffon: Madrids penge sikrer ikke succes

Juventus' Gianluigi Buffon frygter ikke Real Madrids dyre spillere. Målmanden mener nemlig ikke, at galacticos-filosofien længere er en optimal model for et fodboldhold. 

Juventus-målmanden Gianluigi Buffon står atter engang overfor Real Madrid i Champions League. det har han gjort tilbage i 2003, hvor han var med til at sende Zidane, Figo og de andre galacticos ud i mørket i semifinalen. 

Derfor skræmmer det nuværende Real Madrid-hold heller ikke målmanden,s elvom de netop har brugt lidt over 700 millioner kroner på Gareth Bale.

Buffon mener nemlig ikke, at Real Madrids galacticos-filosofi længere er den bedste måde at sammensætte et konkurrencedygtigt mandskab på.

- Der er ikke så stor forskel på holdet i dag, hvis man sammenligner med dengang de havde Zidane, Ronaldo og Luis Figo. Den filosofi de havde for ti år siden er den samme som den, de har i dag. Køb store spillere, underhold publikummet og bevar den prestige og store historie, som Real Madrid har, siger Buffon til Marca. 

- Men virkeligheden er sådan i dag, at den slags ikke længere er nok til at vinde. 

- Nu er det bedre at have et projekt, en balance og tålmodighed i klubben. Penge er gode at have som udgangspunkt, men de er ikke nok i sig selv. 

Juventus gæster Bernabeu i morgen, hvor de italienske mestre jagter deres første sejr i dette års udgave af Champions League, efter de har spillet uafgjort deres to første kampe.