Conte: På alle måder en fortjent sejr
Illustration
Champions League

Conte: På alle måder en fortjent sejr

Juventus sejrede med 3-1 over FC København. En fuldt fortjent sejr ifølge træner Antonio Conte.

Juventus lever i den grad stadig i Champions League efter 3-1-sejren over FC København i en kamp, der bød på et hattrick af Arturo Vidal og 40.000 nervøse italienere, da Olof Mellberg pludselig udlignede til 1-1.

Men selvom FC København kom på tavlen og for en stund rystede de italienske storfavoritter, så mener træner Antonio Conte, at sejren var fuldt fortjent.

- Vi vidste, at FC København var giftige på indlæg i feltet. Fra et frispark i den første kamp og et indkast denne gang. Vi gjorde livet svært for os selv, men kom godt tilbage med det andet og tredje mål. Denne sejr var på alle måder fortjent, selvom jeg havde været meget gladere, hvis vi ikke havde indkasseret et mål, siger Antonio Conte.  

Med sejren over FC København kan de italienske mestre nu selv afgøre deres videre skæbne ved blot at hente et enkelt point i den svære udekamp mod Galatasaray, men Den Gamle Dame tager ikke til Istanbul for at spille efter uafgjort. 

- Det bliver meget hedt i Istanbul, men vi har selv sat os i denne situation. Vi har skæbnen i vores egene hænder, og det er vigtigt, at vi ikke er afhængige af andre. Vi tager dertil for at vinde. Det er den eneste måde, vi kan spille på, lyder det fra italieneren.

Set med danske briller må Juventus meget gerne tage alle tre point i Istanbul, da det så blot vil kræve et uafgjort resultat for FC København mod Real Madrid for at sikre den Europa League-givende tredjeplads.