Eriksen på tavlen, da Tottenham kørte Real Madrid over

Tottenham var klart det mest kyniske hold på Wembley og besejrede Real Madrid.

Der var dømt topopgør i gruppe H mellem Tottenham og Real Madrid, hvor begge mandskaber gik ind til kampen med et nederlag fra den hjemlige liga i weekenden. Det var dog Tottenham, som kom bedst ud af opgøret på Wembley.

Efter 27 minutter bragte Dele Alli hjemmeholdet i front, da han prikkede et godt indlæg fra Kieran Trippier ind bag Kiko Casilla. Målet burde dog ikke være anerkendt, eftersom højrebacken befandt sig i en offsideposition, da han modtog bolden fra Harry Winks.

Godt 10 minutter inde i anden halvleg var Alli igen på pletten for the Lilywhites. Denne gang sparkede englænderen mod mål fra kanten af feltet, og hans skud prellede af på Sergio Ramos, og derfor snød den Casilla.

10 minutter senere blev føringen udbygget, da Tottenham slog kontra. Harry Kane spillede Christian Eriksen alene igennem med Casilla, og her svigtede danskeren ikke. Han gjorde det til 3-0, og Real Madrid nærmerede sig en ydmygelse på Wembley.

Cristiano Ronaldo fik scoret sit sjette Champions League-mål efter 80 minutter på oplæg af Borja Mayoral, men Real Madrid formåede ikke at true Tottenhams sejr.

I det andet opgør i gruppen mødtes Dortmund og APOEL, og her måtte tyskerne nøjes med 1-1, efter ellers at have været foran på en scoring af Raphael Guerreiro. I anden halvleg fik cyprioterne dog udlignet.

Med resultaterne i de to kampe er Tottenham dermed videre fra gruppespillet, mens det også ser godt ud for Real Madrid trods nederlaget. Dortmund og APOEL skal derimod formentlig kæmpe om tredjepladsen.