Fæl Porto-skuffelse på hjemmebane
Illustration
Champions League

Fæl Porto-skuffelse på hjemmebane

FC Porto måtte skuffende nøjes med 1-1 på hjemmebane mod Austria Wien, der før aftenens kamp end ikke havde scoret et mål i Champions League.

Atletico Madrid havde ikke noget at spille for, da spanierne tirsdag gæstede Zenit Skt. Petersborg i Rusland. De formstærke spaniere havde allerede sat sig på førstepladsen i gruppe G, men for russernes vedkommende var der alt på spil.

Derfor ærgrer FC Nordsjællands banemænd sig med garanti også over, at holdet måtte nøjes med 1-1 i hjemmekampen.

Efter 53 minutter bragte Atletico Madrid sig foran, da Adrian afsluttede en kontra på fornemste vis, men Zenit reddede lidt af æren, da russerne fik udlignet med et kvarter igen efter et selvmål af Toby Alderweireld.

I gruppens anden kamp havde FC Porto besøg af prügelknaben fra Austria Wien, der i de første fire runder end ikke havde formået at score et mål. Det kom de dog til i den svære udekamp i Portugal, som endte 1-1. Roman Kienast bragte Austria Wien foran efter 11 minutter, og kort inde i 2. halvleg udlignede Jackson Martinez for Porto.

Resultaterne betyder, at Zenit Skt. Petersborg har et point mere end FC Porto før sidste runde, hvor de to mandskaber skal forsøge at besætte andenpladsen. Porto møder Atletico Madrid på udebane, mens Zenit skal et smut til Wien.