Galatasaray sender Juventus ud af Champions League

På et mål af Wesley Sneijder få minutter før tid, sikrede Galatasaray sig avancement i Champions League ved at besejre Juventus 1-0 på en mudret bane i Istanbul.

Det bliver Galatasaray, der følger Real Madrid videre i Champions League fra gruppe B, hvor Juventus bliver nummer tre og FC København nummer fire.

Det står klart efter at Galatasaray onsdag eftermiddag vandt 1-0 i den udsatte kamp mod Juventus i Istanbul.

Kampen blev afviklet onsdag eftermiddag, fordi et kraftigt snevejr over Istanbul tirsdag aften umuliggjorde at spille kampen færdig. I stedet blev opgøret spillet på en særdeles mudret og ødelagt bane, der gjorde betingelserne vanskelige for de to hold.

Ikke desto mindre sørgede hollandske Wesley Sneijder for en sejr til Galatasaray, da han fem minutter før tid sparkede bolden fladt over i det lange hjørne og skabte stor jubel i den tyrkiske lejr.

Juventus formåede ikke at udligne inden slutfløjt, og dermed er det altså Galatasaray, der skal spille Champions League efter nytår, mens Juventus må nøjes med Europa League.