Juventus skuffede med uafgjort mod Sporting
Pier Marco Tacca/Getty Images

Juventus formåede ikke at udnytte FC Barcelonas pointtab, da de spillede uafgjort ude mod Sporting. Higuain reddede det ene point hjem med et mål mod slutningen af kampen.

Juventus klarede med nød og næppe at hive sejren hjem i seneste runde, da de hjemme tog en sejr på 2-1 over portugisiske Sporting. De skulle i aften forsøge at gentage kunststykket i Portugal, da de to hold endnu engang krydsede klinger.

Det startede dog skidt for de italienske mestre. Efter cirka 20 minutters spil kom Sporting nemlig foran 1-0, da Bruno Cesar sparkede en ripost i nettet bag Gianluigi Buffon. Få minutter senere fik Sami Khedira en stor chance, som han dog ikke fik udnyttet. Derfor stod kampen også 1-0 ved pausen.

Efter pausen fortsatte Juventus med at dominere, selvom Sporting også kom frem til flere muligheder. Det skulle dog lykkes for Juventus, at komme tilbage i kampen. Og selvfølgelig var det Gonzalo Higuain, der med sin scoring efter 79 minutter skulle give Juventus håb om at tage de tre point.

Det skulle dog ikke lykkes, og Juventus måtte derfor noget skuffende nøjes med uafgjort. Det gjorde også, at de ikke udnytted FC Barcelonas pointtab, de Gruppe D's spanske førerhold kun formåede at spille uafgjort  mod Olympiakos.

Aftenenes to uafgjorte resultater betyder derfor, at alt er status quo i Gruppe D før de sidste to kampe. FC Barcelona fører stadig med tre point ned til Juventus, der igen har tre point ned til Sporting. Olympiakos ligger sidst med det ene point, de her til aften fik mod FC Barcelona.