Klopp: Nu venter finaler
Illustration
Champions League

Klopp: Nu venter finaler

Dortmund er i en svær situation og skal formentlig vinde de to sidste kampe for at sikre avancement i Champions League.

Dortmund-manager Jürgen Klopp lignede en mand, der lige havde løbet en maraton. I hvert fald var han meget forpustet, efter Dortmund på hjemmebane havde skuffet og tabt med 1-0 til Arsenal i en kamp, hvor holdet ellers havde haft langt de største muligheder.

Nederlaget betyder, at Dortmund nu er tre point efter henholdsvis Arsenal og Napoli, og Jürgen Klopp er godt klar over, hvad der venter i de to sidste Champions League-kampe, holdet skal spille i gruppen.

- Jeg ved, at vi stadig er med (i spillet om avancement, red.), og vi kan komme tilbage. Nu har vi en finale mod Napoli om et par uger, og kan vi vinde den, har vi endnu en finale, og så er vi videre, hvis vi vinder den, sagde Jürgen Klopp ifølge TV3 Plus efter kampen.

Den tyske manager var forundret over, at Dortmund tabte mod Arsenal, som han mente, scorede på holdets eneste chance i kampen.

- Det føles bestemt ikke godt, og når man taber, skal man have det dårligt. Vi har en chance for at rejse os igen på søndag (i Bundesligaen, red.), sagde Jürgen Klopp.