Messi straffede AC's fejl, da Chelsea og Barca delte
Foto: Getty Images
Champions League

Messi straffede AC's fejl, da Chelsea og Barca delte

En fejl fra danske Andreas Christensen endte med at blive afgørende, da Chelsea og FC Barcelona spillede 1-1 i den første af to ottendedelsfinaler.

Et nyt kapitel i en af de største klubrivaliseringer på tværs af landegrænser blev tirsdag aften skrevet, da Chelsea fik besøg af FC Barcelona hjemme på Stamford Bridge.

Danske Andreas Christensen startede inde for de engelske mestre og spillede hele kampen, men fik desværre også en uheldig hovedrolle mod slutningen af opgøret.

Kampen var en meget taktisk affære, og ingen af de to hold turde for alvor at satse i offensiven. Tættest var hjemmeholdet på at score i første halvleg, da en storspillende Willian i to omgange måtte se sine flotte forsøg fra distancen prelle af på stolpen. 

Med en halv time igen blev tredje gang dog lykkens gang for brasilianeren. Chelsea tog et hjørnespark kort til Eden Hazard, der fandt Willian på kanten af feltet. Brasilianeren kiggede kort op, tog et skarpt træk til højre og sparkede bolden fladt ned i det højre målhjørne til vild jubel på Stamford Bridge. 1-0 til de engelske mestre.

FC Barcelona kom længere frem efter scoringen, men havde fortsat svært ved at skabe de nødvendige chancer. I stedet blev Chelsea farlige i omstillingsfasen uden dog at lukke opgøret.

Med et kvarter igen kom udligningen dog.

Danske Andreas Christensen spillede en bold på tværs af forsvarskæden, og Andres Iniesta udnyttede den upræcise aflevering til at komme først på bolden. Spanieren lagde den derefter på tværs til Lionel Messi, der stensikkert sparkede udligningen i nettet. 1-1.

Opgøret fik ikke flere mål, og den unge danskers fejl endte derfor med at blive afgørende for kampen, der endte 1-1.

Returopgøret spilles på Camp Nou den 14. marts. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.