Milan-kaptajn: Havde chancer til at vinde
Illustration
Champions League

Milan-kaptajn: Havde chancer til at vinde

Milan-anfører Riccardo Montolivo lever fint med det ene point mod Barcelona, men ærgrer sig over de chancer, italienerne misbrugte.

AC Milan og Barcelona plejer at møde hinanden, når der er Champions League på programmet, og tirsdag aften føjede de to mandskaber endnu en kamp til de interne dueller, da de spillede 1-1 på San Siro i Milano.

Og det resultat lever Milan-anfører Riccardo Montolivo fint med.

- Det var lidt som i sidste sæson, hvor vi overlod en masse boldbesiddelse til dem og forsøgte at slå igen på kontraer. Vi havde to eller tre gode chancer for at straffe dem, men det gik desværre ikke. Det var en skam, for vi havde chancerne til at vinde kampen, og det gik vi helt bestemt efter, siger Montolivo ifølge football-italia.net og tilføjer:

- Hvis vi spiller som et hold, så kan vi udfordre alle. Jeg synes, at vi viser den rette attitude i aften.

AC Milan-kaptajnen giver sig også tid til at rose den hjemvendte søn Kaka, der blev modtaget som en kongelig på San Siro og desuden gjorde en god figur i sit comeback – blandt andet med en assist til Robinhos 1-0-scoring.

- Kaka gjorde det godt. Han startede mange omstillinger og diskede op med nogle smukke afleveringer. Han er ikke på 100 procent endnu, men han var god i aften, lyder det fra Riccardo Montolivo.