Neymar glæder sig til Real Madrid-kampen: Kan ikke vente mere
Foto: Getty Images
Champions League

Neymar glæder sig til Real Madrid-kampen: Kan ikke vente mere

Neymar lægger ikke skjul på, at han er enormt spændt på opgøret mod Real Madrid i Champions League.

Han har prøvet det en del gange, men det gør ikke opgørene mod Real Madrid mindre spændende for Neymar. Det gør den brasilianske verdensstjernespiller klart i forhold til opgøret mod Los Blancos i Champions League.

Det fortalte Neymar til pressen i mixed zone efter kampen mod Lille i Ligue 1, der endte med en 3-0-sejr til hovedstadsklubben.

- Jeg kan ikke vente med at møde Real Madrid. Vi ser alle frem til kampe som denne, og forbereder os altid til disse. Jeg er meget spændt, og jeg vil gerne have den dag til at være nu, lyder det fra Neymar.

PSG og Real Madrid mødes i Champions Leagues ottendedelsfinale for første gang 14. februar, mens returopgøret spilles i den franske hovedstad ugen efter.

Kampen kommer desuden på et tidspunkt i sæsonen, hvor Real Madrid ikke har meget at juble over - og det er efterhånden kun endnu en Champions League-titel, som kan redde sæsonen for Zinedine Zidanes tropper.

Neymar kom til PSG i sommer fra Barcelona til en sum på 1,65 milliarder kroner, og han har været en succes for klubben lige siden. I de 26 kampe, som han har spillet for klubben er det blevet til 27 mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.