Neymar: Ville aldrig vælge City
Illustration
Champions League

Neymar: Ville aldrig vælge City

Neymar sender en stikpille afsted mod aftenens Champions League-modstander fra Manchester City. Han fortæller, det aldrig var et tema for ham at vælge Etihad Stadium.

Der er blevet bagt godt og grundigt op til aftenens Champions League-brag mellem Manchester City og FC Barcelona, og sidstnævntes brasilianske stjerne Neymar har også blandet sig i debatten.

Alle Europas største og rigeste klubber jagtede ham i flere år, inden han i sommer kom til Barcelona, men det var aldrig et tema for ham at tage til Premier League og aftenens modstander fra Manchester.

- Jeg kunne have forladt Brasilien tidligere, end jeg gjorde, men jeg vidste, at det var vigtigt for min udvikling at komme til den rigtige klub på det rigtige tidspunkt. Jeg vidste, der var andre interesserede klubber, men jeg ville ikke have valgt Manchester City eller nogen andre.

- Da jeg hørte om Barcelonas interesse, var det et let valg. De var i mit hjerte med det samme. Vi satte os ned i familien og tog beslutningen, men der var hele tiden kun et valg, siger Neymar i følge engelske medier.

Brasilianeren debuterer i Champions Leagues anden halvdel i aften mod netop City, og han glæder sig til at prøve kræfter med det fysisk stærke engelske mandskab.

- Manchester City er et fantastisk hold med gode spillere på alle positioner. Over de seneste år har de tilført de bedste spillere hver sæson, og det er ingen overraskelse, at de er i den position, de er i, lige nu. Vi skal yde vores bedste over to kampe, for de er et af de bedste hold i Europa nu. England er en meget fysisk liga, men vi kan håndtere hvad end, Manchester City kommer med. Vi går aldrig på kompromis med vores spillestil for at tilpasse os et andet holds spil. Vi spiller på den måde, vi mener, spillet skal spilles, og hvis vi gør det godt, så har vi gode chancer.

Neymar scorede sine hidtil tre eneste Champions League-mål i den sidste gruppekamp mod Celtic, hvor Barcelona vandt 6-1.