Champions League

Optakt: VfB Stuttgart-Barcelona

Det spanske storhold kommer som favoritter, men kan et frisk-spillende hjemmehold mon alligevel drille Messi og alle de andre stjerner?

Status:
Sydtyskerne er af Bundesligaens mest formstærke mandskaber og sejrede senest med 5-1 i Köln. Den brasiliansk-tyske angrber Cacau scorede fire mål, ligesom makkeren Pavel Pogrebnyak viste fin form. Barca vandt hjemme planmæssigt med 4-0 over Racing Santander.

Nøglespiller:
Thierry Henry scorede på frispark mod Santander, og det er håbet, at det bringer den franske angriber i omdrejninger efter flere kampe på bænken. For Stuttgart er den defensive midtbane især i denne kamp uhyre vigtig, så det er glædeligt at makkerparret Sami Khedira-Bernhard Träsch for tiden gør det fortrinligt.

X-faktor:
Det går bedre og bedre for ham i Bundesligaen, men hvornår begynder Aliaksandr Hleb også at vise format og form internationalt? Måske netop mod en storklub som FC Barcelona ruller den hviderussiske playmaker sig ud.

Dom:
Barcelona er ofte i stand til at vinde udekampe, og tyskerne står godt til dem. Stuttgart er ikke et betonhold, og der vil blive spillet friskt til, så også Jens Lehmann i det tyske mål får noget at se til. 2-2 eller 1-2. (ni)