Pellegrini: Derfor blev Aguero udskiftet
Illustration
Champions League

Pellegrini: Derfor blev Aguero udskiftet

Sergio Aguero fik kun 45 minutter i gårsdagens Champions League-kamp, men Manchester City-stjernen er ikke skadet, men blev sparet, beroliger manageren Manuel Pellegrini.

Argentinske Sergio Aguero har været den helt store profil for Manchester City indtil videre i sæsonen. I går scorede Aguero sit 15 mål i de seneste 12 kampe, da Manchester City vandt 4-2 over Viktoria Plzen i Champions League.

Den offensive spiller blev dog udskiftet i pausen mod tjekkerne, men Manchester City-manageren Manuel Pellegrini beroliger fansene ved at fastslå, at Aguero ikke er skadet.

- Han har ikke nogen problemer. Han vidste fra begyndelsen, at han kun skulle spille 45 minutter, siger Pellegrini ifølge Goal.com.

Selvom Manchester City allerede er videre fra gruppespillet i Champions League, bliver det meget svært for englænderne at tage førstepladsen, som Bayern München i øjeblikket sidder på. De to hold mødes i Tyskland i den sidste kamp, og det kræver en engelsk 3-0-sejr, hvis Manchester City skal ende som gruppevindere.

Pellegrini fokuserer også mere på Premier League lige nu.

- Jeg mener, at Premier League er vigtigere i øjeblikket. Vi skal spille i München, og vi vil forsøge at vinde, men at vinde 3-0 er ikke let. Den er vigtig, men den næste kamp er mere vigtig, når vi spiller mod Arsenal, slutter Manchester City-manageren.

Manchester City har 12 point efter fem kampe i Gruppe D, mens Bayern München har tre flere af slagsen. Holdene mødes 10. december i München.