Pellegrini: Glem det, Hart bliver her
Illustration
Champions League

Pellegrini: Glem det, Hart bliver her

Joe Hart skal ingen steder. Det slår Manchester City-manager Manuel Pellegrini fast efter en dag med historier om, at han er på vej ud på lån.

Joe Hart har mistet sin plads i Manchester Citys mål til Costel Pantilimon, og det har sat gang i historierne om et forestående skifte væk fra Etihad Stadium. City bliver i dag kædet sammen med Stokes Asmir Begovic, og det har fået engelske medier til at foreslå, at City vil leje Hart ud i januar.

Det afviser manager Manuel Pellegrini imidlertid som det rene sludder.

- Der er mange nyheder omkring seks eller syv målmænd, som vi vil købe, men de passer ikke. Der er ingen chance for, at Joe Hart forlader denne trup i januar, siger Pellegrini til Sky Sports.

Pellegrini har desuden slået fast, at Joe Hart starter inde for Manchester City i morgen aften mod Viktoria Plzen i Champions League, hvor han skal forsøge at overbevise Pellegrini om, at han skal have førstemålmandshandskerne tilbage. Hvad der sker på søndag mod Swansea, vil Pellegrini ikke gå ind i.

- Det er et spørgsmålet til næste lørdag. Når vi starter næste kamp i Premier League, vil vi tale om, hvem der starter inde. Det vigtigste for Joe er, at han spiller i morgen, og vi håber, han leverer en rigtig god præstation.

Manchester City er nummer to i deres Champions League-pulje efter Bayern München og er allerede videre til 1/8-finalerne, men Pellegrini udtaler, at City går efter at vinde de sidste to kampe i puljen, fordi førstepladsen kan vise sig at blive vigtig, når lodtrækningen til næste runde finder sted.