• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Simon Møbjerg Sørensen

Pique: Vi kan blive de bedste igen

Pique: Vi kan blive de bedste igen
Illustration

Gerard Pique giver på sin vis José Mourinho ret, når han siger, at Barcelonas hold er det dårligste i mange år, men forsvareren tror, at holdet kan generobre Champions League-tronen.

Af Simon Møbjerg Sørensen

José Mourinho tog sine Barcelona-provokationer med fra Madrid, da han drog til London for at overtage Chelsea i sommer. Han siger, at Manchester City i aften kommer til at møde et Barcelona-hold, der ikke er set dårligere i mange, mange år.

Forsvarsstyrmanden Gerard Pique er sin vis enig med Mourinho om, at den gamle aura omkring holdet er forsvundet, men han tror på, at de kan få den tilbage.

- Måske frygter hold os ikke lige så meget, fordi vi ikke har vundet denne turnering i to år. Men de (Manchester City red.) respekterer os stadig, da vi er et hold fyldt med spillere, der har vundet VM og Champions League. Vi kan stadig blive de bedste, og det her er en god chance for os til at vise verden, at vi har topspillere, der kan vinde denne kamp, siger Pique til UEFA's hjemmeside.

FC Barcelona-spilleren forudser et svært opgør på Etihad Stadium i aften, men han håber, han og holdkammeraterne kan løse opgaven.

- Det her er 1/8-finalen, og det har altid været en vigtig turnering for os. Det er et meget svært stadion at spille på, men vi vil give det bedste, vi kan give. Vi skal vinde og spille godt. Der er tre måneder tilbage af sæsonen, og vi er alle meget fokuserede, siger Pique.

Ud over Manchester City - FC Barcelona mødes Bayer Leverkusen og Paris SG i aften.

Superliga

Mere Superliga

Fokus