Landshold

Cahill: Eriksen en exceptionel spiller

Selvom Christian Eriksen ikke modtog store roser fra Morten Olsen, så mener Australiens Tim Cahill, at fynboen imponerede igen i går.

Christian Eriksen fik kun en enkelt halvleg i gårsdagens 2-0-sejr over Australien, hvor han måtte lade sig udskifte i pausen pga. træthed. Ajax-spilleren lavede et fremragende oplæg til Daniel Agger med hælen, hvilket førte til danskernes straffespark.

Men landstræneren Morten Olsen var stadig ikke helt tilfreds med Eriksen, som mangler at komme i topform. Den 20-årige imponerede til gengæld Australiens Tim Cahill, der til daglig spiller i engelske Everton.

- Jeg synes, at Eriksen er en exceptionel spiller. Han er et stort talent, siger Tim Cahill til sporten.tv2.dk og fortsætter:

- Eriksen er en spiller, som modstanderne skal stoppe. Jeg så ham spille for Ajax mod Manchester United, og der imponerede han mig. Det gjorde han igen mod os.

Tim Cahill roser også Danmarks landshold, hvor han fremhæver spillere som Daniel Agger og Nicklas Bendtner.

- Det er et godt fodboldhold. De spillede godt mod os. Danmark har nogle ret erfarne spillere, der spiller i store klubber, så jeg var imponeret af dem. Det har jeg nu altid været, slutter Cahill.