Landshold

Lars Jacobsen: Jeg skal nok slå igennem

Lars Jacobsen har stadig sit internationale gennembrud til gode, men han tror fortsat på succes uden for SAS Ligaen.

Lars Jacobsen har været en stor profil i flere sæsoner i SAS Ligaen, men i sine udenlandske klubber har han endnu ikke slået til. Blackburn er hans fjerde klub uden for Danmark, og Jacobsen tror stadig på, at han kan slå igennem.

- Jeg tror absolut, at jeg kan slå igennem herovre i Blackburn. Kigger man tilbage på den her sæson, har der været op- og nedture, men sådan vil det jo altid være. Jeg har lært af mine år i udlandet, at tingene ikke kommer nemt. Man skal selv opsøge det, siger Lars Jacobsen til Tipsbladet.

Tipsbladet bringer i denne uge en stor fortælling om Lars Jacobsens udenlandskarriere, hvor han blandt andet er blevet beskyldt for at være uprofessionel og ikke tage sit job alvorligt. Det kan Jacobsen ikke gengende.

- Jeg føler, at mange af mine kolleger har større talent end mig, men jeg er kommet lang på grund af min indstilling til tingene. Hvis nogen føler, jeg har været uprofessionel, kan vi bare lægge facts på bordet og diskutere det. Jeg er sikker på, at det er de færreste, der kan sætte en finger på min indsats, siger Lars Jacobsen, der bliver bakket op af flere danske kolleger.

Læs den store fortælling om Lars Jacobsen og hans problemer i udlandet i Tipsbladet Indsigt - på gaden i dag. Læs det her.