Landshold

Morten Olsen åbner målmandsdebatten igen

Morten Olsen fortalte efter sejren over Australien, at tiden må vise, hvem der bliver Danmarks målmand ved EM-slutrunden.

Noget tyder på, at den danske landstræner Morten Olsen endnu ikke har besluttet sig for, hvem der skal vogte målet, når Danmark spiller EM-slutrunde i Polen og Ukraine.

Således nægtede den danske landstræner Morten Olsen inden kampen mod Australien, at kommentere på valget af førstemålmand, som forventet var faldet på Stephan Andersen.

- Det er et valg, og det har jeg ikke flere kommentarer til, lød det fra Morten Olsen

Og efter 2-0 sejren over Australien lød det nærmest som om, at landstræneren ikke var blevet meget klogere, selvom Stephan Andersen leverede det, man kunne forvente i en chancefattig kamp.

- Det ved vi ikke. Det må tiden vise. Lad os nu komme ud af den her kamp og komme ned og træne videre, så vælger vi forhåbentlig rigtigt næste lørdag sagde landstræneren til TV2 på spørgsmålet om, hvorvidt den tidligere Brøndby-målmand er landsholdets førstekeeper i Thomas Sørensens fravær.

Hele ugen op til landskampen har medierne ellers forsøgt at få svar på, hvem der ville blive Sørensens afløser. Men i stedet synes døren stadig åben Anders Lindegaard, der dog har været skadet i perioden op til slutrunden, men som nu er blevet helt fit.