Bundesliga

Agger om tatoveringsrygter: No Way!

Daniel Agger afviste på gårsdagens pressemøde på Anfield Road, at han vil få lavet en speciel Champions League-tatovering, hvis Liverpool igen løfter det berømte trofæ.

TIPS-Bladet i Liverpool

Et sejlivet rygte i de britiske medier blev manet i jorden i dag. Hvorfra rygtet opstod er uklart, men en journalist fra Daily Mail mente at have set Daniel Agger citeret for at ville få lavet en stor tatovering af Champions Leagues logo, hvis det skulle lykkes for Liverpool at vinde turneringen i år.

Den unge dansker, som var den udvalgte Liverpool-spiller til at sidde ved siden af manager Rafa Benítez og svare på spørgsmål, var dog langt fra imponeret over sandhedsværdien af rygtet.

- Hvad?... No way!!...har du fundet på den historie selv?, kom det vantro fra Liverpools nye stjernespiller.

Ikke at Daniel Agger har noget imod tatoveringer som sådan, hvilket et hurtigt blik på hans arme afslører, men ligefrem at få tatoveret Champions League-logoet? Der sætter han altså grænsen.

Det var nu også kun et af de spørgsmål, som Daniel Agger blev bombarderet med under den korte spørgsmål-svar-seance på Anfield i dag.

TIPS-bladets udsendte fik spurgt om, hvordan Daniel Agger havde det fysisk efter en lang, hård og strabadsererende sæson. Også her var Daniel cool.

- Kampene i den her fase af sæsonen er så spændende, at man ikke kan blive træt. Desuden er jeg jo en ung mand endnu og bliver ikke sådan lige træt, sagde Daniel Agger til tipsbladet.dk.

Det engelske pressekorps har tydeligvis fået stor respekt for Daniel Agger, og de fleste spørgsmål til ham startede med sætningen:

"Daniel, du er jo i gang med en fantastisk sæson for Liverpool..."- ...hvorfor tror du, at gennembruddet er kommet så hurtigt?,

lød fortsættelsen på et af spørgsmålene.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Liverpool, både på og uden for banen. Og jeg tror, at man skal have det godt uden for banen for at spille god fodbold. Det er nøglen.

- Du har haft et stort hul at fylde efter Sami Hyypiä. Hvordan har du tacklet den situation?

- Jeg prøver bare at arbejde så hårdt som muligt til træning.

- Hvad er det, du så godt kan lide ved engelsk fodbold, som har gjort, at du har tilpasset dig så hurtigt?

- Jeg kan lide tempoet i spillet. Det går meget hurtigere, end jeg var vant til i Danmark.

Kan Liverpool vinde Champions League i år?

- Vi må tage det én kamp ad gangen, og du får mig ikke til at sige, at vi vinder det ene og det andet. Men selvtilliden er høj på holdet i øjeblikket. Alle arbejder godt for holdet, og vi vil vinde hver eneste kamp.

- Det gælder også kampen mod PSV. Folk siger, at vi er videre, men vi er nødt til at være 100 procent professionelle, slog Daniel Agger fast, inden han blev hentet af en pressepige fra Liverpools presseafdeling og overlod scenen til sin manager Rafa Benitez.

Liverpool møder PSV Eindhoven på Anfield Road i morgen aften og tager en 3-0 føring med sig fra første kamp i Holland.