Bundesliga

Fan-formand: Klubånden varer længst

Formand for Brøndby Support hilser Tom Køhlert velkommen tilbage i trænerstolen. For klubånden har altid været mest succesfuld i Brøndby.

Tom Køhlert står over for et arbejde, som få umiddelbart ville misunde ham i Brøndby. Han skal forsøge at genrejse Vestegnens fodboldstolthed midt i den måske værste krise i klubbens historie.

Til hans fordel taler dog, at han er en udpræget klubmand med blåt og gult blod løbende gennem årerne. Historisk har det vist sig at være vejen frem på trænerposten og i mange andre sammenhænge.

- Da René blev fyret sad jeg og tænkte, at hver gang Brøndby har forsøgt sig med en satsning ud over det sædvanlige - noget eller nogen uden for klubben - så er det gået galt, siger formand for Brøndby Support, Jais Tindborg, til forza.dk.

Som eksempel uden for fodboldbanen peger formanden straks på købet af Inter Bank i firserne, der sendte Brøndby på falittens rand, da banken krakkede.

Som et sportsligt eksempel nævner han den norske træner Åge Hareide, som trods et imponerende CV fra Rosenborg aldrig blev noget hit på Vestegnen.

Senest gik det galt med René Meulensteen, som trak følehornene til sig og forlod skuden.

- Noget kunne tyde på, at det kun er det gode, gamle og sikre, der virker i Brøndby. Klubånden er åbenbart det, Brøndby kommer længst med, og den står Tom Køhlert jo i den grad for, så vi er da glade for, at han kommer tilbage, siger Jais Tindborg.

- Ham kender vi jo.