Bundesliga

Stærk venstre back på tale i Brøndby

Brøndby har tidligere været kædet sammen med den stærke svenske forsvarsspiller, Max von Schlebrügge, og er det nu igen

På den ene side kan Brøndbyledelsens seneste og lidt defensive udmeldinger om indkøbsstrategien tyde på, at der ikke kommer flere spillere til klubben før til sommer. På den anden side er det logisk, at alle klubber ser sig om efter forstærkninger til det sidste hængsel bliver haspet på transfervinduet.

Svenske Max von Schlebrügge fra Hammarby har tidligere været sat i forbindelse med både FC København og Brøndby, og ifølge Ekstra Bladet er den 29-årige svensker igen et varmt navn på Vestegnen.

Svenskeren er en alsidig forsvarsspiller, der som venstrebenet både kan benyttes i det centrale forsvar og på venstre back. En type spiller som Brøndbydirektør Per Bjerregaard før jul efterlyste til klubben.

Pladsen som venstre back har længe været en af Brøndbys mest omdiskuterede pladser, hvor hverken Asbjørn Sennels, Joseph Elanga eller lejesvenden Adam Eckersley har formået at overbevise. Derfor vil en Max von Schlebrügge passe perfekt ind på Brøndbyholdet. Svenskeren er en hurtig, teknisk og hovedstødsstærk spiller, som har masser af offensive kvaliteter og derfor vil passe godt ind i Tom Køhlerts filosofi med masser af korte, hurtige og offensive afleveringer.

Max von Schlebrügge har på det seneste været sat i forbindelse med flere belgiske klubber, men Brøndby skal nok ikke længere se FC København som konkurrent til spillerens underskrift, da Niclas Jensen ligner en kommende FC københavn-spiller.

Max von Schlebrügge har kontrakt med Hammarby frem til nytår, og vil den svenske klub score lidt penge på forsvarsspilleren, vil tiden være det rette for et salg. Forsvarsspilleren har selv ytret ønske om at prøve nye udfordringer. Prisen for von Schlebrügge skulle ifølge Ekstra Bladet ligge på omkring seks millioner kroner.