Bundesliga

William Kvist er den hurtigste FCK'er

Midtbanetalentet distancerede alle 'konkurrenterne', da FC Københavns spillere var på løbetur til årets første træning.

At William Kvist er meget svær at slå i en spurt er ikke gået mange af de tilskuere, som en gang imellem møder op til FCK-træning, forbi.

Kun Fredrik Berglund er lige så hurtigt på de korte distancer, men på de lange stræk ser det anderledes ud. For her er der ingen over, og ingen ved siden af, William Kvist. Det beviste han i dag på årets første træningsdag.

Næppe var FCK-spillerne klædt om, før den stod på en løbetur ned omkring søerne i silende regnvejr. Og da den dyngvåde spillertrup dukkede op igen, var det William Kvist, som drejede først ind på Peter Bangs Vej i ensom majestæt.

Midtbanetalentet, der fik sit gennembrud i FCK i efteråret, accelererede uimodståeligt til sidst og satte sine holdkammerater, som i dagens anledning var konkurrenter, til vægs. Han kiggede sig over skulderen, og kunne konstatere, at den var god nok.

Få sekunder senere stod han og pustede ud ved klubhuset og fik en tår vand. De sammenstimlede journalister, som havde invaderet træningsanlægget på første træningssamling, var ikke sene til at ønske tillykke, og unge Kvist var ikke sen til at sige tak.

Træner Ståle Solbakken gik forrest med et godt eksempel og styrtede skam i mål som nummer to. Derefter fulgte et kobbel spillere, hvoraf Lasse Qvist og Tobias Linderoth var de forreste.

Alle så de godt brugte ud på dagen, hvor flæskestegen og anden skulle svedes endeligt ud af depoterne.

Derefter var det direkte ind i bad. Der blev ikke trænet med bold under himlens brusere.

Eneste nye ansigt blandt løberne var Aílton Almeida - den længe ventede brasilianer, som er kommet fra svenske Örgryte.