EM

Englands hovedpine: Terry og Cahill tvivlsomme

John Terry og Gary Cahill måtte udgå med skader i går og er yderst tvivlsomme til EM, men England håber stadig på, at de bliver EM-klar.

Englands 1-0-sejr over Belgien i går blev overskygget af skader til forsvarsspillerne John Terry og Gary Cahill. Værst var det for Cahill, som allerede måtte udgå efter 19 minutters spil, da han fik beskadiget sin kæbe efter et sammenstød med målmanden Joe Hart.

Sir Trevor Brooking, der er FA-boss, er dog fortrøstningsfuld med hensyn til Chelsea-spilleren.

- Gary var bestemt vores første bekymring i går aftes. Han havde en scanning i aftes, og i øjeblikket håber vi, at den ikke er flækket. Jeg er sikker på, at de vil have et nyt kig på det, men på nuværende tidspunkt, håber vi, at det er ok, siger Brooking ifølge Sky Sports.

Bedre ser det ud for Terry, som måtte udgå med en forstrækning i knæet.

- John Terry havde en forstrækning, der skal scannes her til morgen. Det medicinske personale håber, at det ikke er så slemt, at han er nødt til at forlade truppen. I øjeblikket håber vi stadig, at den 23 mands store trup vil forblive intakt, slutter han.

England er i EM-gruppe med Sverige, Frankrig samt værtsnationen Ukraine. Og spillere som Frank Lampard og Gareth Barry har allerede meldt afbud til turneringen pga. skader.