EM

Perez: Landsholdssviner passer slet ikke

Artiklen med Kenneth Perez’ landsholdssviner passer ikke og er noget pjat, det siger hovedpersonen, som kun har kritiseret Simon Kjær.

Hollænderne griner ikke af det danske landshold og Dennis Rommedahl fortjener både respekt og sin landsholdsudtagelse.

Sådan lyder det nu fra Kenneth Perez, som ellers blev citeret i en hollandsk artikel i Elf Voetbals EM-magasin for præcis det modsatte i går. Perez mener, at artiklen er noget pjat.

- Historien er noget pjat. Jeg har intet imod, at journalister skriver, hvad jeg mener, men det skal sgu være rigtigt citeret. Hollænderne griner overhovedet ikke af navnene, siger Kenneth Perez til sporten.dk og fortsætter:

- Det er rigtigt, at kollektivet er Danmarks bedste kort, og jeg synes heller ikke, at Simon Kjær er særligt god, men jeg har overhovedet ikke sagt, at han kan tillade sig de største bommerter, uden at Morten Olsen kan fravælge ham.

Den tidligere landsholdsspiller står nemlig ved sin kritik af Kjær.

- Simon Kjær er en af de svage i forsvaret, og det er, hvad jeg har sagt. Han laver mange personlige fejl, er ikke lærd nok og har spillet mange dårlige kampe, men der er europæisk klasse i forsvaret. Daniel Agger har den, fortæller Perez.

I artiklen langede han også kraftigt ud efter Dennis Rommedahl, som ikke hørte hjemme til en EM-slutrunde, men det er også fuldstændigt forkert, fortæller Perez. Han har stor respekt for sin tidligere landsholdsmakker.

- Hvis der er en, jeg har virkelig respekt for i landsholdsregi, er det Dennis Rommedahl. Han har været rigtig, rigtig god i mange år. Den hollandske journalist og jeg har overhovedet ikke snakket om hverken Dennis Rommedahl eller Michael Krohn-Dehli, slutter Perez.

Kenneth Perez nåede at spille 24 landskampe i rødt og hvidt.