Evertons nedtur fortsætter: Ude af Europa League

Everton er nu helt færdige i Europa League efter endnu en dårlig aften i gruppe E.

Everton har i denne sæson haft store vanskeligheder i både den hjemlige Premier League og Europa League, og i den sidstenævnte er de allerede færdige, selvom de mangler to kampe af gruppespillet.

Det er realiteten efter et nederlag på 0-3 til Lyon på udebane, hvor man skulle et pænt stykke ind i anden halvleg før målene faldt. Det var nemlig først efter 68 minutter, at Bertrand Traore kunne bryde igennem Everton-forsvaret og score til 1-0.

2-0-målet kom otte minutter senere, da Aouar kunne omsætte en sukkerbold fra Memphis Depay til scoring - og så var den kamp ellers på plads. Det blev dog endnu værre for Everton, som blev reduceret til 10 mand, da Schneiderlin blev vist ud. Endelig kunne Depay selv score til 3-0 med få minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Derfor er Everton nu på ét point og Lyon plus Atalanta er på otte point, hvilket gør det umuligt over to kampe at hente dem. Atalanta selv smed sejren væk mod FC Midtjyllands overmænd i kvalifikationen, Apollon, som i overtiden fik udlignet til 1-1 ved Zelaya.