Laudrups drenge smed sejren i sidste minut

Swansea var foran modet et modstandsdygtigt Kuban Krasnodar-hold, som udlignede i kampens overtid på et straffespark.

Michael Laudrup og Swansea havde i store dele af aftenens kamp mod Kuban Krasnodar på Liberty Stadium svært ved at finde åbningerne mod et utroligt kompakt russisk mandskab. Og selvom Michu havde bragt holdet i front midt i anden halvleg, så lykkedes det alligevel russerne at hente et enkelt point, da Djibril Cissé udlignede på straffespark.

I en træg, nærmest kedsommelig, første halvleg var der ikke mange højdepunkter at berette om. Et af de få tidspunkter, der alligevel fangede tilskuernes interesse var da Dwight Tiendalli ikke fik clearet en bold ordentlig og i nødværge måtte trække en Kuban Krasnodar-spiller, der ellers havde frit løb mod Swansea-målet, i trøjen og dermed forhindre en oplagt scoringsmulighed.

Men til manges overraskelse blev den hollandske højre back kun tildelt et gult kort. Rødt havde nok været en mere passende farve for det kort.

Kuban Krasnodar havde i det store hele held med at lukke ned for Michael Laudrups tropper, der kampen igennem var beordret et stormløb mod det russiske mål.

Men udeholdet var utroligt velorganiserede og efterlod meget lidt plads for Premier League-holdet til at operere inden for.

Efter lang tids søgen efter åbninger lykkedes det dog endelig da Michu kombinerede sig  frem til en chance han akkurat fik skrabet under russernes målmand Aleksander Belenov da der manglede godt 25 minutter af kampen.

Målet åbnede kampen, idet Kuban Krasnodar nu var nødsaget til at komme frem på banen, hvilket førte til et par sporadiske chancer i begge ender, uden at nogle af disse var for alvor nærgående. Men i kampens slutminutter blev Kuban tildelt et straffespark, begået af reservemålmanden Gerhard Tremmel. En chance som udeholdet Djibrill Cissé ikke lod passere, og dermed sikrede det russiske mandskab det ene point.

Swansea dog fortsat Europa Leagues Gruppe A, hvor Valencia i den anden kamp slog St. Gallen hjemme på Mestalla med hele 5-1.