Bale og Ronaldo reddede Real Madrid fra chok-exit

Real Madrid kom bagud i semifinalen ved VM for klubhold, og måtte helt frem til slutningen af kampen før de sikrede sejren

Det var forventet at Real Madrid ville vade henover Abu Dhabi-klubben Al Jazira FC, da de to klubber onsdag aften krydsede klinger i semifinalen ved VM for klubhold, der spilles i Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater. Det skulle dog vise sig langt fra at være tilfældet, da kampen ikke helt forløb som de fleste havde forestillet sig.

Selv uden Sergio Ramos, Tony Kroos og Gareth Bale stillede Real Madrid op i en slagkraftig opstilling, hvor blandt andre Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Luka Modric og Marcelo alle startede på banen.

Det startede dog ikke godt for Real Madrid, der overraskende kom bagud mod slutningen af første halvleg. Brasilianske Romarinho bragte efter 41 minutter Al Jazira FC foran 1-0, da han udplacerede Keylor Navas i Real Madrid-buret. De forsvarende Champions League-mestre måtte derfor til alles store overraskelse gå til pause bagud med et mål.

I anden halvleg vendte de store stjerner dog kampen for storklubben. Først da den største stjerne af dem alle, Cristiano Ronaldo, fik udlignet til 1-1 efter 53 minutter på oplæg fra Luka Modric.

Efter 81 minutter satte Zinedine Zidane Gareth Bale på banen i stedet for Karim Benzema, og det skulle meget hurtigt vise sig at være en god idé. I samme minut som indskiftningen modtog han nemlig bolden fra Lucas tæt under mål, og bragte Real Madrid foran.

Alle statistikker talte for en sejr til Real Madrid, der der også have hele 33 skudforsøg i kampen. Kun to af dem gik dog ind, hvilket heldigvis for Los Blancos viste sig at være nok til at gå videre til finalen ved VM for klubhold. Her skal de møde brasilianske Grêmio, som slog mexicanske Pachuca i den anden semifinale. Finalen spilles på lørdag kl. 18 dansk tid