Generelle

Bosnisk hold gav AaB'ere krampe

AaB's bosniske modstander Modrica havde end ikke klasse til at spille i SAS Ligaen. Alligevel krævede det et enormt løbearbejde at få lirket balkanforsvaret op.

Selv om 5-0-opgøret mellem AaB og Modrica mest af alt lignede en sommerkamp, så endte det med at kræve en del kramper af hjemmeholdets spillere.

- Der var ikke meget at komme efter for dem her. De ville jo intet, men stod bare dernede og forsvarede sig. Men det var også en udfordring for os, for vi skulle løbe ufatteligt meget for at åbne dem op. Vi havde jo nærmest krampe alle sammen bagefter, sagde sidste sæsons SAS-Liga-topscorer, Jeppe Curth.

AaB havde regnet sig selv som storfavoritter inden kampen. Men at AaB's målmand ikke kom på en eneste prøve, og at resten af AaB-holdet skulle holde rent slagtehus i den første Champions League-kvalifikationskamp mod bosniske Modrica, havde nordjyderne nu alligevel ikke forudset.

-Nej, Men et hold som det her ville også få det svært i SAS-ligaen, smilede svenske Andreas Johansson med et underdrivelsens glimt i øjet.

/ritzau/