Video : Tipsbladet
Generelle

Chelsea-profil i store problemer: Droppede corona-isolation

Chelsea-profilen Mason Mount har bragt sig selv i unåde, efter at midtbanespilleren forlod sin corona-isolation for at spille fodbold med sine venner.

Hele Chelsea-truppen blev torsdag sendt i karantæne, da det kom frem, at Callum Hudson-Odoi har testet positiv for COVID-19. 

Derfor har det også vækket opsigt, at midtbaneprofilen Mason Mount søndag blev spottet i en park i London med West Ham-spilleren Declan Rice. Her løb de to stjerner, som er gode venner, rundt og spillede lidt hyggebold. Det skriver Daily Mirror.

Kan se frem til opsang
Ifølge den engelske avis kan Mount se frem til en voldsom opsang fra ledelsen i Chelsea, som havde meldt ud, at klubbens spillere ville følge myndighedernes anvisninger om at isolere sig selv. 

Det forventes, at den unge profil kan frem til både en voldsom bøde, samt en alvorssnak med cheftræner Frank Lampard. 

- Jeg tog min 14-årige søn hen til parken for at træne lidt. Vi fik øje på en bil, som så en smule latterlig ud, og vi undrede os over, hvem der sad i den. Derefter kom der en anden bil med tre-fire personer i. Min søn genkendte Mason Mount som chaufføren. De spillede lidt five-a-side. Declan Rice spillede også. Der er tale om en person, der opholder sig på et offentligt område, og som er holdkammerat med Callum Hudson-Odoi, som faktisk har coronavirus. Det så ud til, at ingen af dem tog situationen særligt seriøst, lød det ifølge Daily Mirror fra en unavngiven kilde.

Ifølge Daily Mirror har en talsmand fra Chelsea udtalt, at klubben har taget en snak med Mason Mount om sagen.