Generelle

"Duncan" bliver topscorer i næste sæson

Med Robbie Keanes komme røg Morten "Duncan" Rasmussen ned som førstereserve til Celtics angreb, men i næste sæson bliver han klubbens største målsluger, forudser Celtic-ekspert.

Da Morten "Duncan" Rasmussen blev solgt til Celtic, var han straks et godt alternativ til den skotske storklubs startopstilling, men så kom Robbie Keane til, da transfervinduet var ved at smække i, og danskeren røg ned i rangordenen for Celtics angreb, men faktisk kan det komme ham tilgode.

- At Robbie Keane skulle til Celtic kom ud af ingenting, og det virker meget usandsynligt, at Keane er her efter sommerfrien. Så nu har Morten et halvt år til stille og roligt at tilpasse sig livet i Skotland og falde til i Celtic, mens Robbie Keane tager al opmærksomheden, og så tror jeg, at han bliver Celtics største målsluger i næste sæson, siger Barry Johnstone, der dækker Celtic for det skotske nyhedsbureau Seven Day Press.

Den danske angriber har spillet 165 minutter i sine hidtidige fire kampe i Celtic-trøjen, hvor han også har scoret to mål. Og Johnstone er meget imponeret over "Duncans" start i det skotske.

- Jeg har været meget imponeret over hans attitude og store professionalisme. Han er seriøs og forsøger at tilpasse sig på bedste vis ved bare at arbejde og fighte. Hans foreløbige målsnit er flot og meget effektivt, og så hjælper det naturligvis, at træner Tony Mowbray tydeligvis kan lide ham. Han har en rigtig god chance for at skabe sig et navn herovre, siger Johnstone.

Ifølge Barry Johnstone har "Duncan" alt det, som en angriber i Celtic skal have, og fremfor alt har han alt det, som ingen anden angriber i klubben har.

- Han er ikke som de andre angribere, og ikke som en Robbie Keane, der laver en masse løb med bolden og flakker meget rundt. Hver gang bolden kommer ind i feltet, så står han der bare, og får ram på bolden hver gang. Og det er noget, Celtic har manglet rigtig meget.