’Duncan’s nye sportsdirektør: Det var ikke en nem handel
Foto: Getty Images/Lars Ronbog
Generelle

’Duncan’s nye sportsdirektør: Det var ikke en nem handel

Morten ’Duncan’ Rasmussen er ny spiller i Pogon Szczecin, men det var ikke en let handel at lande.

De sidste par dage har Morten ’Duncan’ Rasmussen været meldt færdig i AGF og på vej til polsk fodbold, og i dag blev det en realitet, at den 33-årige dansker fortsætter karrieren i Pogon Szczecin.

’Duncan’, der er Superliga-historiens mest scorende spiller med 145 mål, skal forsøge at redde klubben ud af det dyb, de i øjeblikket befinder sig i.

Pogon Szczecin ligger på nuværende tidspunkt sidst i den bedste polske række, hvorfor forstærkningen med ’Duncan’ yderst tiltrængt – og der blev kæmpet for transferen.

- At færdiggøre denne transfer var helt bestemt ikke nemt. Heldigvis kan vi i dag bekræfte, at ’Duncan’ er vores spiller, siger sportsdirektør Maciej Stolarczyk til klubbens hjemmeside.

- I Pogon har vi haft behov for en angriber med sådan et ry og sådan en stærk målhistorik. Vi håber, at det næste kapitel af Rasmussen bliver tilføjet i Szczecin ved at hjælpe Pogon med at opnå de bedst mulige sportslige resultater. Vi håber også, at de unge angribere vil nyde godt af Duncans erfaringer.

Morten ’Duncan’ Rasmussen har fået en halvandet årig kontrakt hos Pogon Szczecin med option på yderligere et år.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.