Fiorentina finaleklar i Coppa Italia

Fiorentina leverede et flot comeback mod Udinese og sikrede sig adgang til finalen i Coppa Italia.

Ikke siden 1993 har Udinese vundet en titel, og dengang havnede nordøstitalienerne øverst på skammelen i Coppa Italia. Tirsdag aften havde holdet en gylden chance for at spille sig i finalen i selvsamme turnering, da Udinese mødte Fiorentina i semifinalen.

For en uge siden vandt Udinese det omvendte opgør med 2-1 på hjemmebane, så gæsterne havde gode kort på hånden før kampen i Firenze, men alligevel endte de med at stå tilbage med sorteper og uden en finalebillet.

Fiorentina leverede nemlig et flot comeback og vandt 2-0 – dermed avancerer La Viola til finalen med en samlet sejr på 3-2.

Manuel Pasqual scorede 1. halvlegs eneste mål efter et kvarter, og efter en times spil sendte Juan Cuadrado Fiorentina i finalen med målet til 2-0. I kampens døende minutter lod Udinese-spillerne frustrationerne over den manglende finaleplads bryde ud i lys lue, og det kostede to direkte røde kort på få minutter.

I finalen skal Fiorentina møde enten Napoli eller AS Roma - det afgøres i morgen.