Højbjerg kåret til årets talent
Illustration
Generelle

Højbjerg kåret til årets talent

Spillerforeningen har udpeget Bayern Münchens Pierre-Emile Højbjerg til årets talent.

Efter et helt sublimt 2013 kan Pierre-Emile Højbjerg nu kalde sig årets talent.

Således har Spillerforeningens medlemmer valgt at pege på den 18-årige Bayern München-spiller, der til daglig deler bænk med spillere som Mario Götze og andre Bayern-stjerner.

- Jeg er meget stolt af den her pris. Det gør det helt specielt, at det er fodboldspillere, der har peget på mig. At de giver mig den anerkendelse betyder meget for mig. Man taler tit om, hvem der har forstand på fodbold. Os, der bruger flere timer om dagen på fodbold, ved, hvad det handler om. Derfor er den her pris noget helt særligt, siger han og dedikerer prisen til sin kræftsyge far.

- Jeg vil gerne sige tak til klubben og min familie. Men prisen skal gå til min far. Han har vist, at selv når det er allersværest og ser helt umuligt ud, så er han blevet ved med at kæmpe. Og gør man det, lykkes tingene til sidst. Så kan man pludselig se lyset for enden af tunnelen. Han har en entusiasme, gejst og vilje, som han har givet videre til mig. Det er de egenskaber, jeg vil bruge her i Bayern, siger Pierre-Emile Højbjerg, der blev den hurtigst debuterende spiller for Bayern München gennem tiderne.