Højbjerg på banen i Bayern-avancement
Illustration
Generelle

Højbjerg på banen i Bayern-avancement

Bayern München med Pierre-Emile Højbjerg på banen i en håndfuld minutter slog onsdag Augsburg i DFB Pokalen. Arjen Robben scorede og blev skadet.

Bayern München vinder som regel altid, når de går på banen, og det gjorde den tyske storklub også onsdag aften, da holdet mødte Augsburg i den tyske DFB Pokal, som Bayern som bekendt vandt i sidste sæson.

Pep Guardiola og co. slap dog ikke fra opgøret, som blev vundet 2-0, helt uden panderynker. Kort inde i kampen måtte en skadet Arjen Robben nemlig forlade banen, og med hollænderens skadeshistorik in mente er det bestemt ikke godt nyt for Bayern.

Arjen Robben nåede dog at gøre sig bemærket i den korte tid, han fik på banen. Det var således den hollandske stjernespiller, der bragte Bayern München foran efter bare fire minutters spil. Efter sin skade blev Arjen Robben afløst af Thomas Müller, og den tyske landsholdsspiller var manden, der cementerede sejren med scoringen til 2-0 med 12 minutter tilbage.

Danske Pierre-Emile Højbjerg havde også en lille fod med i triumfen. Han blev således sendt i aktion efter 86 minutter som afløser for Toni Kroos.

Også Bayer Leverkusen, Wolfsburg og Eintracht Frankfurt avancerede i den tyske pokalturnering onsdag aften.